Hindiles voor jong en oud


Hindiles voor jong en oud

Hindi is een moderne taal die gesproken wordt in India, maar ook buiten India. Na het Chinees, Spaans en Engels hoort het Hindi tot de meest gesproken talen ter wereld. Onze eigen Sarnami is een dialect van het Bhojpuri en Hindi. Kennis van het Hindi zal het kijken naar Bollywoodfilms en -muziek alleen maar leuker maken. Tevens is het Hindi de basis voor het leren van het Sanskrit om religieuze geschriften te kunnen lezen.

Voor iedereen, jong of oud, biedt Asan Hindilessen aan voor beginners en gevorderden. Iedere zondag deel 1 (Prathmiek), deel 2 (Prarambhiek) en deel 3 (Pravesh). En op de woensdag deel 4 (Parichay). Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan het lezen, schrijven, spreken en luisteren. Ook word je voorbereid op het landelijk Hindi examen. Tijdens de lessen worden er ook gebruik gemaakt van apps om het Hindi onder de knie te krijgen. Het alfabet  http://bit.ly/2sAaVX8 100 meest gebruikte Hindi woorden  http://bit.ly/2tybIVQ.

Meld je aan bij het secretariaat van ASAN|
Telefoon: 070-3451652
E-mail: secretariaat@asan-denhaag.nl

thumbnail_Hindi hai hum

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *